Love Life

Kategori: Allmänt

miss you.

Kategori: Musik

Tjosan! Just nu sitter jag i stockholm och tråkar, stannar här i två nätter sen åker vi till hotellet på kolmåden i två nätter, far hem söndan och kommer hem måndag på morgonen/ på dan. Susanna har varit så snäll så jag har fått låna hennes systemkamera, så ni kan ju förbereda er för världens BILDBOMB när jag kommer hem igen haha! sååatt ja... ser bartz och saknar min dösöting där hemma i Piteå.. <3 ska försöka skriva så mycket jag kan men kommer nog inte bli så värst ofta menmen.. nåra om dan kanske. puss!




Tänker på dig... <3




Today.

Kategori: Allmänt

Hejsan! Har precis slutat och nu sitter jag hemma och gör ingenting haha! Lina kommer snart hit och då ska jag förklara mig lite för henne osv... Imorn är man ledig från klassensdag, så då slipper jag sova på en ö mitt ute i havet heheh! Onsdag blire examen och senare på kvällen bär det av mot Stockholm och Norrköping och de. Fan vill inte fara utan dig....<3

 

 

 

Sommarspex

Kategori: Allmänt

Tårta är gott! Grattis Susanne!:)

Kategori: Allmänt

Stefan ville att jag skulle lägga upp en bild på när han dricker redbull! ;)

Kategori: Allmänt

Jens gästbloggar om Crusing!

Kategori: Allmänt

Jens bäst och de är min bästa vän och ja e bäst, vi glider i en 250 o Jabbe e bäst

 

 

Hål i tungan!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Kom precis hem från Älvsbyn efter att äntligen ha fått pierca min tunga hehe! Det blev jätte bra. Så nu tänkte jag ta ut en av mina andra, vilken? Ögonbrynet eller läppen? Kan inte bestämma mig riktigt...

Jaja, blir nog kanske så att Ida kommer hit och sover i natt. Och lina är på väg hit nu hihi! Men nu ska jag ringa idisfinis! Hejråå!:)

BILDBOMB!

Kategori: Allmänt

Skattjakten!

Skattjakt!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Just nu sitter jag på skolan och det är skattjakt idag, så nu får vi typ information om den så snart får vi pappret! :)

Mys med Disney channel

Kategori: Allmänt

Tjosan! Ligger och ska försöka sova, så jag kanske tar mig upp till skolan imorn haha! Tror att skattjakten är imorn, fan vad kul! Hämta saker, baka saker, göra och bevisa saker! Heheh... Undra vad det blir för frågor och sånt i år?

Nemen som vanligt så ligger jag här och ser på Disney channel, haha fett bra! Men ska försöka sova snart som sagt.. Tyvär så har jag inget liv så jag har typ inget att skriva om men godnatt puss!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hejsan! Onsdag idag och lov, jag sitter hemma och gör typ ingenting, vi ska snart grilla nå kött och käka middag! Så nu ska jag typ hoppa in i duschen en snabbis och sen försöka hitta på nånting haha! Puss&kram.

Ingenrubrik.

Kategori: Allmänt

Hejsan! Förlåt men det blev ett sent inlägg ikväll... Iaf så har jag städat mitt rum ända sen jag kom hem från skolan typ (det såg förjävligt ut) när jag hade blivit klar med rummet kring åtta kanske så tog jag mig tiden att baka Brownies :D efter det såg jag en film och nu ligger jag här i mitt rum med min syrra som ville sova här med mig, Ludde och Lili inatt. Så då ska man bara försöka sova då. Gnatt! (Älska ''My little ponny'' täcket!!!) <3

Sista matten!

Kategori: Allmänt

Mornin' sitter på skolan nu och har precis slutat min sista matte lektion, så fruktansvärt sköönt haha! Har gjort bort idrotts provet nu också, så skolan börjar långsamt försvinna.. YES!! Nu har jag iaf lunch sen hk tror jag, skriver mer senare! Puss.

Hönor!

Kategori: Allmänt

Hej & godmorgon! Nu har jag och lina vaknat och precis kommit in efter att ha hälsat lite på hennes höns haha! Så nu sitter jag och käkar lite frukost och lina duschar. Min moder är på väg att hämta oss hem till öjebyn snart också, så vi ska väll säkert vara med Oskar då.

Pannacotta mix!

Kategori: Recept

Hejsan! Nu har precis Lina kommit hit, och jag har gjort Pannacotta hehe! Sen ska vi fara hem till lina i sikfors och sova där. Men iaf så köpte jag en Pannacotta snabbmix från ica och gjorde den idag, den är hur enkel som helst att göra, det är bara att koka upp den och sen hälla upp den i 4 olika skålar och ställa in i kylen i ca 40 minuter så är den klar!
Tinade lite hallon också (:

Morning!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har precis vaknat och sitter och ser på tv. Det vart ingen loppis för mig idag, orkade inte kliva upp då haha! Har ingen aning om vad jag ska hitta på sen... Ska nog ut med hundarna sen och försöka lär Lili gå bättre i koppel. Men just nu har jag nog inte mycket mer att säga, skriver mer sen!

where is the love?

Kategori: Kärlek

Hemma

Kategori: Allmänt

Hejhej! Kom precis hem från Oskar och Lina, har precis krupit ner i min säng framför Disney channel, redo för att smaka på min tårta haha! Imorn ska jag upp kring halv 10 för att följa med mamma och dom till loppis i stan. Vet inte vad jag ska hitta på efter de men.. Nog kommer jag säkert på nått.. Men nu ska jag ta första tuggan och sen försöka sova tillsammans med min söta Ludde som tar upp hela sängen haha! Puss&kram

Då var tårtan klar!

Kategori: Recept

Har inte ens smakat på den.. Ork it. (bakelserna gjorde jag igår..)

 

Engelska

Kategori: Foton

Hejsan! Sitter på engelskan och saknar mina sötnosar där hemma! Fick veta igår att jag skulle få ett 'e' i engelska ändå i slut betyget, såå.. Jag klarar alla ämnen i åttan iaf haha!
Efter engelskan har jag hål sen slöjd och efter de engelska igen.. Så jag slutar tjugo i fyra idag och då ska jag hem och göra en tårta till Theas födelsedag. Lägger in bild på den sen:) puss&kram.