Kategori: Allmänt

Tjosan! Just nu sitter jag, jabbe, Ida, sb, Emelie och Rögde på Sunes och väntar på att jabbe ska äta klart sen ska vi väll typ fara och hitta på nå kul! Jabbe och Ida sover hos mig inatt! Puss;)

Mami

Kategori: Allmänt

En bild på mami efter att jag sminkat henne osv :) partyhard ikw!

Lawl

Kategori: Allmänt

Hejsan! Har typ precis vaknat och har hunnit se lite silver fang. Ikväll ska mamma och Några andra ut på krogen så ska som vanligt få äran att sminka min mor haha! Om jag får ta nå bilder så lägger jag ju självklart upp dom senare. Jabbe är chaufför ikväll åt dom och får tjäna lite cash, Smutt! :) men har inget mer att säga nu förutom att det kanske blir att vara med kp idag också. Menmen puss! Hade.

Aww!

Kategori: Recept

Vem vill inte ha en sån här tårta på födelsedagen!? ;)

Knäppisar!

Kategori:

Sitter och smsar tokiga bilder med min dösöting! <3

Yeeyy! Äntligen!!!!!!

Kategori:

Tjosan! Nu har jag äntligen kommit in på blogg.se i mobilen min! Innan har jag inte kunnat logga in på typ en månad nästan, åsså nu funkar det Smutt! Heheheh... Nu kan jag äntligen blogga igen! Så vi kan väll säga att jag hade bloggpaus eller nå... Men iaf så har jag sovit hos Ida nu inatt och snart kommer min pojke och hämtar mig! Sen vet jag inte va jag ska hitta på,säkert nå kul hoppas jag iaf!!!! Puss.