Ingenrubrik.

Kategori: Allmänt

Tjosan! Idag har jag varit på skolan och haft lika tråkigt som alltid. Jag hade must, mitt tillval som sista enda roliga lektionen utom bild haha! Vi slutade halv två och då mötte Ante mig på Ica. Sen köpte vi choklad och vandra hemmåt. Sen vi kom hem så har vi inte gjort nå. Jo jag tog en lång dusch fast varmvattnet tog slut efter typ en kvart, så fick duscha iskallt! Jaja nu ska vi då ladda ner nån bra skräckis och flåda fika. Smutt! Sen sova. Imorn på morgonen ska jag försöka komma ihåg att ta mina adhd papper till skolan, för att min mentor ville titta på dom sen ska vi hålla en lektion om det föratt alla tror typ att jag är störd eller nå. Blir så Gud förbannad!.... Men höres! Puss

Jeeg er gaerleeen!

Kategori: Random

 

 

Film-mys

Kategori: Allmänt

Hejsan! Känner mig lite hängig idag har inte orkat göra mycket. Jag och Ante har mest bara legat och sett film och drygat haha! Mer har jag inte att säga... Men nu blir det film mys med Ante, cilla och Stefan! Ont blod ska vi se, 3 timmar lång kriminal film.. Verkar bra iaf! Puss.

Skitfors all night long!

Kategori: Allmänt

Hejhej! Ligger just nu brevid lina här i sikfors och skriver medans lina sover eller vad hon nu gör? Haha. Ska då försöka sova snart så jag orkar dagen imorgon. Morsan hämtar mig efter att hon har slutat jobba kring halv två. Längtar tills jag får träffa min älskling, har somnat utan han i snart två dagar nu... men imorn då jävlar ska jag krama om han så hårt att han inte kan sova! Hehe... Men nu börjar jag bli röksugen, bäst att dränka dom tankarna med lite sömn. Godnatt puss!